Manas jaunās grāmatas

Vai nav skaists nosaukums?
Tā kā man joprojām ir gandrīz bezdatora diēta (pie tās pierod) un es neesmu uzrakstījusi ne par Le Gvinu, ne par Eko, nekādas aptaujas nebūs. Tikai foto, kurā redzamas no Džeinas Eiras sabiedrības, no Rīgas svētkiem un vēl no šā tā izglābtās grāmatas. (I. no svētkiem paglāba ne to vien, taču pārējās grāmatas netika man.) Visas piezīmes par to, ka viena grāmata jums ir jau sen, bet otru jūs arī gribētu, komentāros, lūdzu!
Ziņkārīgajiem varu pastāstīt, ka Better World Books grāmatas atsūtīja, rūpīgi ietīstītas plēvē. Ja pastniece paciņas vienkārši pārmet pāri vārtiem (manējā tā nekad nedara), tās nesalīs. Pa ceļam nekas saburzījies nebija. Rēķina sainītī nebija, un muitas informācijā bija norādīts, ka sūtījumā ir grāmata par astoņiem dolāriem (tik daudz laikam maksāja dārgākā). Uz muguriņām bija uzlīmēti svītrkodi, no Živkoviča to neesmu notīrījusi.
Pašā augšā ir Gaiķu Māra jaunākais krājums.
Vienu grāmatu es jau sen esmu izlasījusi, tiesa, krieviski. Tur rakstīts tā (tekstu slīprakstā aizstāju ar pēdiņām):

One of the books they spotted was called “Waiting for Zo-Zo”, another was called “Butcher in the Pie”, another “The Whirl Uncording to Carp”. Here are some more books they saw in their search: “Hatch 22”, “The Gnome of the Hose”, “Stoat Fishing in Amirrorca”, “From Cher to Infirmity”, “How to Forsake Friends and Unfluence People”, “The Upping Street Tears”, “Useless-ease”, “Fooligans Wake”, “Merde sur la Nile” (in French), “The Waistlined”, “Das Typical”, “The Zen of Auto-Horse Maintenance”, “Withering Kites”, “Wildhood’s End”, “2001—A Bass Odyssey”, “The Bargain Hoods of Hay”, “Midget’s Children”, “Crêpe Expectations”, “The Holy Bubble” (including the Mould Infestment and the Nude Jestament), “Five Go Off to Damp, Not a Penny More, Not a Penny Less”.

Posted on 28.08.2011, in Kas cits, Nelasītas grāmatas and tagged . Bookmark the permalink. 2 komentāri.

  1. NU man skapī nav neviena no šīm grāmatām. Bet kā ir ar tām grafiskajām novelēm? Viņas ir interesanti lasīt?

    Patīk

Bet man šķiet tā:

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.