…un tā nu es…

…šodien pēc pusgada pārtraukuma ienācu savā blogā un skatos: WordPress man līksmi rāda kausiņu. Ko gan tas varētu nozīmēt? Laimīgu dzimšanas dienu, šī raksta.
Lai nu kā ar mani, priecīgu jums visiem citiem!
Pa šo laiku esmu palasījusi Če Gevaru un Eduardo Mendosu spāniski, un to grāmatiņu, ko uzdāvināju Doronikei Ziemassvētkos, arī esmu pabeigusi, lasi droši, ir laba. 🙂 Romantisku jūtu pārņemta, pārlasīju Mihaelu Endi, ek, skaistā bērnība. Nu, un vēl šo to, piemēram, visnotaļ smieklīgo Volfa Hāsa kriminālromānu Silentium! un Jāņa Joneva Jelgavu ’94, kas man patika par spīti tam, ka, pirmkārt, metāls nav mans iecienītākais žanrs un, otrkārt, es tāpat uzskatu, ka metāla galvaspilsēta pie mums ir nevis Jelgava, bet gan Cēsis. Tā, lūk.

Pašlaik lasu:

Charles de Lint. Medicine Road.
Andra Manfelde. Dzimtenīte.
Ursula K. Le Guin. Four Ways to Forgiveness.
Italo Calvino. El barón rampante.

Klausos:

Posted on 14.07.2014, in Kas cits. Bookmark the permalink. 7 komentāri.

  1. Pirms dažām nedēļām es arī kā reiz izlasīju Mendosu (El misterio de la cripta embrujada, tiesa, angliski). Bija forši un jautri, bet nezinu, vai tuvākajos gados pieķeršos kādai citai viņa grāmatai – varbūt gan tomēr, jo Notebomu, re, lasu atkal.

    Lai nu kā, ar atgriešanos!

    Patīk

    • Ha, tā bija viena no pāris Mendosas grāmatām, ko izlasīju. Bet tas stāsts par māsas draudziņu man šķita tik ļoti dzirdēts, ka es drošības pēc pat iegūglēju, vai viņš tiešām nav tulkots latviski. Tā arī nesapratu, kur es to jau esmu lasījusi. Btw, “Lietavu gads” bija stipri citāda, bet “Pomponio Flato kāds nu tur ceļojums”, kas man stāv rindā, rādās, ka arī būs no ņirdzīgās jautrības pasugas.
      Priekā!

      Patīk

  2. Ar atgriešanos!
    Es jau savtīgi iedomājos, ka man nebūs jātaisnojas par neizlasītajām dāvanām- ne Mačādo, ne Lorka bibliotēku plauktos naf 😦 Tagad tomēr būs jāsasparojas meklēt citos avotos 🙂

    Un laimīgu dzimšanas dienu! 🙂

    Patīk

  3. Protams, kur nu vēl tuvāks centrs par Vecrīgu?

    Patīk

  4. Jei! Ar atgriešanos 🙂 Arī man metāls nav tuvs, bet Jelgava 94 bija super.

    Patīk

Bet man šķiet tā:

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.