Mans laulību projekts

16904841_765657270277339_3537640533513995345_oJūs jau visi noteikti zināt, ka es precos un rīkoju blogeru kāzas Signe Baumane zīmē jaunu pilnmetrāžas animācijas filmu par seksu un depresiju, un laulībām. Un kas par var būt labāks par filmu par seksu un depresiju, un laulībām? Un tieši šobrīd viņa vāc naudu, lai samaksātu par filmas ierunāšanu (sasodīts, grāmatas rakstīt un pat izdot sanāk daudz lētāk), un pietrūkst vēl pulka, bet mani tik ļoti aizkustināja viņas iepriekšējā filma par depresiju (kā arī laulībām un seksu), ka man ļoti gribētos, lai viss sanāk (turklāt es cēla mērķa vārdā nozagu redz kādu bildi). Un, ja nu jūs to vēl neesat izdarījuši, atmodiniet sevī iekšējo mecenātu un aizejiet uz Kickstarter‘i, lai ziedotu kaut vai vienu kafijas tasi vai aliņu. Tas patiešām ir vienkārši izdarāms. Ja visa vajadzīgā summa netiks savākta, filma neko nedabūs (un no jūsu konta nekas netiks noskaitīts). Ā, un par mazliet lielāku ziedojumu pretī varēs dabūt iespēju filmu pavisam legāli noskatīties internetā vai pat lejuplādēt, un vēl visu ko citu.

Posted on 22.02.2017, in Kas cits and tagged . Bookmark the permalink. 4 komentāri.

  1. Lai uzfilmētu šādu filmu par seksu, var vienkārī paņemt webkameru un uzfilmēt pāris filmas…, tad nauda noteikti parādīsies un ļoti lieta… :DDD (Šis ir tikai joks). Patiesībā, tiešām vēlu veiksmi un izturību projekta realizēšanai!

    Patīk

    • Ak, nu es nezinu, ir tik daudz bezmaksas porno internetā. (Viņi pelna ar reklāmām vai kā?) Domāju, ka Baumane tagad ļoti nervozē, tā ka vēlēt veiksmi ir labi, bet kaut vai vienu dolāru uzdāvināt – vēl labāk.

      Patīk

  2. Kad plānots šo filmu atrādīt skatītājiem?

    Patīk

Bet man šķiet tā:

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.